Artikel billede Servicenormen

Overenskomst – Sikker på Seriøs Service

SBA – Overenskomst

Som stolte medlemmer af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) er vi opmærksomme på vores sociale ansvar overfor mennesker og miljø. I foreningen går ordentlighed aldrig af mode, og det efterlever vi med vores vilkår om løn, pensionsforhold, arbejdsmiljø osv.

Vi synes nemlig, at det er en ære at være blåstemplet af servicenormen.

 

Personale – Det sociale ansvar

Hos LM Rengøring er det vigtigt at løfte i flok. Derfor gør vi en indsats for at skabe jobmuligheder for alle – hos os er der plads til alle med smil på læben og gåpåmod. Af samme årsag har vi en bred vifte af dygtige kollegaer.

Vi har ansatte med særlige sociale problemer, manglende uddanelse, manglende dansk sprog og nedsatte psykiske funktionsevner. Derudover har vi aftaler med kommuner vedr. integrationer fra fx Ukraine, ansatte med løntilskudsordning og praktikanter til job afklaring og afprøvning. Vi giver plads til socialt udsatte og uddanner i øvrigt vores faglige personale og giver dem mulighed for fremskridt.

 

Medarbejdertrivsel

Mens vi løfter i flok, glemmer vi dog ikke at have fokus på den enkelte. Vi går meget op i, at vores arbejdsplads er et godt sted at være. Det gør vi blandt andet ved at styrke sammenholdet, såsom vores dagstur til et julemarked i Tyskland eller vores årlige ferie til udlandet. Med disse ture skaber vi et stærkere bånd og kommer ud fra de vante rammer.

Vi ser os selv som en familie og det er vigtigt at alle har det godt. Derfor har vi samtidig en løbende dialog mellem arbejdsgiver og ansatte om trivsel, blandt andet ved personalemøder. Her gennemgår vi det som er relevant, mens vi spiser god mad og holder fællesskabet ved lige. Vi genopfrisker retningslinjer, værdier og personalepolitik og der er taletid til alle som har noget på hjerte. Er der noget som kan gøre nogens arbejde nemmere, bliver det noteret, så vi kan få det sat i gang.

 

Kvalitet

For at sikre os høj kvalitet og overholdelse af de forpligtigelser vi har til vores samarbejdspartnere, har vi et kontrolsystem til vores rengøring. Vi sammensætter nøje teams, hvor der altid er en til stede som kan kvalitetssikre. Derudover sørger vi for, at alle vores medarbejdere har modtaget en god oplæring som stemmer overens med vores standarder. Vores ansatte er detaljeorienteret og kan skræddersy den rengøring som passer bedst til kunden.

Kvalitet er en af vores kerneværdier og er et ansvar vi vægter højt.

 

Miljø

Et fokus hos SBA er at tage hensyn til miljøet hvor det kan lade sig gøre. Det stemmer i høj grad overens med vores vision. Vi er målrettet på at finde flere gode og effektive produkter som er miljøtilpasset efter nordiske standarder. Det betyder meget for os at passe på miljøet, da vi er bevidste om det ansvar som rengøringsbranchen har.

 

Hvis du vil vide mere om servicenormen, kan du læse om den her.